„BasketNews.lt“ žiniomis, susitarimas tarp brolių dvynių ir kitą sezoną Europos taurėje dalyvausiančios Panevėžio komandos jau pasiektas, sutartys bus pasirašytos artimiausiu metu.

Pastarąjį kartą Lavrinovičiai kartu rungtyniavo 2014-2015 metų sezono pradžioje Emilijos Redžo „Grissin Bon“ ekipoje. Tačiau gruodžio mėnesį Kšištofas nusprendė palikti klubą ir prisijungti prie Vilniaus „Lietuvos ryto“.

Minėtose komandose krepšininkai rungtyniavo ir praėjusiame sezone. „Lietuvos rytas“ šią savaitę oficialiai paskelbė, kad klubo ir Kšištofo keliai skiriasi.

36-erių metų 212 cm ūgio Darjušas Europos taurės turnyre vidutiniškai rungtyniaudavo po 19 minučių, pelnydavo po 10,9 taško, atkovodavo po 3 kamuolius ir rinkdavo po 10,3 naudingumo balo.

Tuo metu Kšištofo žaidimo laikas Vilniaus komandoje praėjusį sezoną buvo gerokai apribotas. Ypač mažai laiko ant parketo aukštaūgis praleisdavo nuo tada, kai prie komandos vairo stojo Tomas Pačėsas.

Kiek anksčiau Kšištofą viliojo ir Prienų-Birštono „Vytauto“ ekipa, tačiau Virginijus Šeškus iš aukštaūgio sulaukė neigiamo atsakymo.

BaskteNews.lt skelbia, kad Darjušu aktyviai domėjosi ir sunkaus krašto puolėjų ieškantis Klaipėdos „Neptūnas“. Visgi klaipėdiečių vadovas Osvaldas Kurauskas anksčiau teigė, kad derybas stabdo nežinomybė dėl aukštaūgio sveikatos.

„Lietkabelis“ savo priekinėje linijoje turi dar tris lietuvius – Simą Galdiką, Žygimantą Skučą ir Gediminą Žalalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)