Į Kauną K. Pangosas turėjo atvykti diena anksčiau, tačiau jo kelionėje netrūko nesklandumų. Iš pradžių parai buvo atidėtas skrydis iš Toronto, o galiausiai porą valandų vėlavo pakilti ir lėktuvas iš Varšuvos į Vilnių.

Nepaisant kelionėje patirtų trukdžių, Kevinas šiltai bendravo su Vilniaus oro uoste jį pasitikusia „Žalgiris TV“.

„Vasara prabėgo gana greitai. Iš pradžių rungtyniavau NBA Vasaros lygoje. Joje pasisėmiau patirties, nes teko žaisti prieš stiprius varžovus, o po to skyriau laiko sau, šeimai ir draugams. Reikėjo šiek tiek pailsinti kūną prieš naująjį sezoną, kurio jau laukiu“, – teigė K.Pangosas.

Praėjusį sezoną Eurolygoje debiutavęs įžaidėjas atskleidė sekęs savo komandos veiksmus tarpsezonio krepšinio rinkoje.

„Manau, kad komandos vadovai atliko gerą darbą. Dar nebendravau su komandos naujokais, bet daugumos jų žaidimą esu matęs. Tikiu, kad tapsime tikra komanda ir turėsime gerą sezoną“, – nedaugžodžiavo po kelionės kiek pavargęs K.Pangosas.

Ketvirtadienį tiek jis, tiek kiti žalgiriečiai tikrinsis sveikatą, o jau penktadienį rinksis į pirmąją naujojo sezono treniruotę „Žalgirio“ arenoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)