Krepšininkas jau sulaukė kvietimo į ateinančios vasaros „Pacers“ treniruočių stovyklą, tačiau teigiamo atsakymo apie savo atvykimą M. Kalnietis dar nedavė.

„BasketNews.lt“ kalbintas M. Kalniečiui NBA atstovaujančios agentūros atstovas Tadas Bulotas patvirtino, kad „Pacers“ susidomėjimą Mantu rodo jau kurį laiką.

„Pacers“ seka Manto situaciją, jo žaidimas patinka klubo vadovams, skautui ir treneriui. Kviesdami jį į treniruočių stovyklą šiuo metu, kai iki jos liko dar labai daug laiko, amerikiečiai nori parodyti, kad jų susidomėjimas krepšininku nėra atsainus. „Pacers“ žino, kad Mantas ilgą laiką nežaidė ir taip nori parodyti savo dėmesį, – sakė T. Bulotas.

Anot jo, sprendimas, ar M. Kalnietis vyks į JAV, kol kas nėra priimtas.

„Stovykla vyks liepos mėnesį, ji gali dubliuotis su rinktinės treniruotėmis. Todėl kol kas nežinia, ar į ją Mantas vyks. Galbūt bent jau trumpam nuskrisime į trumpesnę, „Pacers“ mini stovyklą. Panašiai elgėmės ir pernai“, – pažymėjo „BasketNews.lt“ pašnekovas.

Praėjusią vasarą M. Kalnietis dalyvavo Bruklino „Nets“ ir Portlando „Trail Blazers“ klubų organizuotose stovyklose.

Šiuo metu M. Kalnietis jau treniruojasi su Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ komanda, planuojama, kad į aikštelę įžaidėjas turėtų sugrįžti po kelių savaičių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)