185 cm atakuojanti gynėja praėjusį sezoną rungtyniavo Ukrainoje, kur vilkėjo Kijevo „Tim-Scuf“ ekipos marškinėlius. Ukrainos čempionate D. Zavidna sužaidė 17 mačų, per kuriuos vidutiniškai rinkdavo po 9,1 taško, atkovodavo po 3,6 kamuolio ir atlikdavo 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Krepšininkė su „Tim-Scuf“ 2013–2014 metų sezone taip pat rungtyniavo ir Baltijos moterų krepšinio lygoje (BWBL), kur per 12 žaistų rungtynių vidutiniškai pasižymėdavo po 7,4 taško, 3,7 atkovoto ir 1,5 perimto kamuolio.

Priminsime, kad jau anksčiau Kauno rajono klubas pasirašė sutartis su legionierėmis este Valeria Kast ir ukrainiete Ksenija Afanasijeva, taip pat su perspektyviosiomis Rasa Knyzaite ir Karolina Ambotaite. Šią vasarą „Hoptrans-Sirenos“ sutartis pratęsė su Kornelija Balčiūnaite ir Akvile Baronėnaite, komandoje taip pat rungtyniaus ir praėjusiame sezone žaidusios Erika Liutkutė bei Gintarė Jasiunskaitė.

Kauno rajono ekipai ir toliau vadovaus Linas Šalkus, o jam talkins fizinio rengimo treneris Marius Vadeikis.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją