Po praėjusį savaitgalį patirto pralaimėjo Kauno rajono „Sirenų“ komandai, Vilniaus ekipa turnyro lentelėje nukrito į ketvirtą vietą ir daugiau nebegali klysti. Tiesa, varžovės daugiau nei pavojingos. Be jau minėtos trečią poziciją užimančios „Lemminkainen“, dar teks kautis su daugkartinės šalies čempionėmis Kauno „Viči-Aistėmis“ ir kita laikinosios sostinės ekipa „LKKA-Kaunu“.

„Atmosfera komandoje gera, turime naują žaidėją, todėl stengiamės jai padėti kuo greičiau įsilieti į ekipos gretas“, - teigė naudingiausia „Kibirkšties-Tichės-IKI“ komandos žaidėja Gintarė Petronytė. - Ruošiamės rimtai, suprantame, kad teisės suklupti nebeturime, kiekvienos rungtynės yra labai svarbios. Motyvacijos tikrai netrūksta, nes dabar viskas mūsų rankose. Galvojame, kad viskas yra realu ir įmanoma. Stengsimės padaryti viską, kas nuo mūsų priklauso ir tikėsimės, kad sėkmė bus mūsų pusėje“.

„Kibirkšties-Tichės-IKI“ komandoje šį savaitgalį turėtų debiutuoti neseniai prie ekipos prisijungusi Laima Rickevičiūtė. 188 cm ūgio sunkiojo krašto ir vidurio puolėjo pozicijose galinti žaisti krepšininkė turėtų sustiprinti Vilniaus ekipos priekinę liniją.

Šį sezoną LMKL pirmenybėse „Lemminkainen“ gretose naudingiausiai žaidžia Rita Mileškienė. Vyriausia uostamiesčio ekipos žaidėja vidutiniškai pelno po 15 taškų, atkovoja po 5,2 kamuolio ir atlieka po 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

Monika Grigalauskytė vidutiniškai pelno po 10,44 taško ir atkovoja po 8,1 kamuolio, o Lina Aglinskaitė įmeta po 9,76 taško.

„Kibirkšties-Tichės-IKI“ komandoje karaliauja G. Petronytė. Vidurio puolėja vidutiniškai pelno po 18,69 taško, atkovoja po 13,6 kamuolio ir blokuoja po 3,3 metimo.

Puolėja Kristina Vengrytė surenka po 15,48 taško, Greta Šniokaitė – po 9,29, o Sakellie Daniels – po 9,27.

Šį sezoną abi komandos ginklus tarpusavyje surėmė jau keturis kartus. Trys sykius pergalę šventė „Kibirkšties-Tichės-IKI“ komanda, kartą – klaipėdietės.

Kovo 10 d. (šeštadienis), 13.00 val.
Klaipėdos „Lemminkainen“ – Vilniaus „Kibirkštis-Tichė-IKI“ (Klaipėdos „Žalgirio“ sporto rūmai, Dariaus ir Girėno g. 10).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją