Tiesa, G. Navikauskas atskleidė, kad „Žalgirio" kapitono ateitis komandoje turėtų paaiškėti jau artimiausiu metu.

„Ar svarstome Tanoką pašalinti iš komandos? Kol kas apie tai nenorėčiau kalbėti. Tai yra kontraktiniai dalykai ir jie yra gana jautrūs", - DELFI sakė G. Navikauskas.

DELFI primena, kad „Žalgirio" vadovų nepasitenkinimą sukėlė amerikiečio elgesys per praėjusio trečiadienio Eurolygos rungtynes su Sopoto „Prokom Trefl" ekipa. Po to, kai „Žalgirio" treneris Rimantas Grigas nusprendė pakeisti vidurio puolėją, šis demonstratyviai ėmė ploti, o nesibaigus rungtynėms nusiavė sportbačius bei nusiplėšė čiurnų įtvarus.

Už tokį poelgį T. Beardas buvo suspenduotas ir net nebuvo registruotas savaitgalio Baltijos krepšinio lygos rungtynėms.

„Tanoka ilsisi", - šeštadienį sakė R. Grigas.

G. Navikauskas paneigė kalbas, kad po rungtynių tarp R. Grigo ir T. Beardo kilo konfliktas ir nedidelis susistumdymas.

„Jokio konflikto ar susistumdymo nebuvo. Buvo tiek, kiek visi matė Kauno sporto halėje", - sakė „Žalgirio" viceprezidentas.

„Žalgirio" vadovai pirmadienį ar antradienį žada paskelbti, kokių sankcijų sulauks nuo 2003 m. Kauno klube rungtyniaujantis T. Beardas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją