Prie šių pergalių svariai prisidėjo komandos lyderiai Elvinas Gintvainis, Evaldas Lengvinas ir Dainius Vaitelis. Tačiau naudingiausiai abiejuose mačuose rungtyniavo Deividas Keburys. Jis pripažintas geriausiu devintos NKL savaitės krepšininku.

Minėtose rungtynėse 23-ejų metų 201 cm ūgio krepšininkas rinko vidutiniškai po 22,5 taško, atkovojo po 7,5 kamuolio ir atliko po 2 rezultatyvius perdavimus, o jo naudingumo balų vidurkis siekė +33.

Rungtynėse su „TiuMenu-Ežerūnu“ D. Keburys pelnė 15 taškų (3/4 dvitaškiai, 9/9 baudos), atkovojo 8 atšokusius kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 7 varžovų pražangas ir surinko 28 naudingumo balus.

Į „JAZZ-KTU“ krepšį aukštaūgis įmetė 30 taškų (9/14 dvitaškiai, 1/1 tritaškiai, 9/10 baudos), atkovojo 7 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, išprovokavo 7 pražangas ir surinko 38 naudingumo balus.

Kiti pretendentai į geriausio NKL savaitės krepšininko titulą buvo Mindaugas Reminas (Mažeikių „Mažeikiai“), Donatas Tarolis (Kauno „Žalgiris-2“), Žilvinas Petraitis (Joniškio „Delikatesas“), E. Gintvainis ir E. Lengvinas (abu – „Olimpas“).

Nuotraukos - Algimanto Čižos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)