Puikiai po krepšiais grūmęsis J. Valančiūnas per 22 minutes pelnė 10 taškų (4/10 dvitaškiai, 2/4 baudos) ir atkovojo net 12 kamuolių (3 puolime, 9 gynyboje). Lietuvis taip pat blokavo 2 varžovų metimus, 5 kartus suklydo ir 3 sykius prasižengė.

Už jį „Raptors“ gretose rezultatyviau žaidė tik Kyle'as Lowry, įmetęs 26 taškus (7/10 metimai iš žaidimo, 11/12 baudos), Luisas Scola, surinkęs 13, ir DeMaras DeRozanas. pridėjęs 11 taškų.

„Clippers“ komandoje išsiskyrė J. J. Redickas ir Blake'as Griffinas, kurių sąskaitose – atitinkamai 15 ir 14 taškų. DeAndre Jordanas sukrapštė 8 (4/4 dvitaškiai, 10 atk. kam.), o Chrisas Paulas – 7 taškus (8 rez. perd.).

Kitą mačą „Raptors“ žais naktį iš pirmadienio į antradienį San Chosė, Kalifornijoje, su NBA čempionais „Golden State Warriors“ vyrais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)