Nors medikai nieko rimto neįžvelgė, o pats 25-erių lietuvis, kaip skelbiama, jaučiasi jau geriau, kada tiksliai D-Mo galės žaisti, dar nėra aišku. Reikia laukti, kol praeis skausmai. Toks sunkus kauniečio sugrįžimas privertė sunerimti ir vieną iš „Rockets“ apžvalgininkų.

„Matyti D-Mo ant atsarginių žaidėjų suolelio – tai dar vienas nusivylimas ir taip sunkiame sezone, kuris tikrai nesiklosto pagal planą. Visgi visi tokie „iškritimai iš rikiuotės“ nėra reti žaidėjams, iškentusiems nugaros operacijas“, – mintimis dalijosi Darrenas Yuvanas.

Žurnalistas pripažino, kad ir pats turėjo ištverti panašią operaciją, nes taip pat buvo patyręs traumą žaisdamas krepšinį. Anot jo, tokie skausmai – normali reabilitacijos proceso dalis.

„Dažniausiai tu pats nesuvoki, kad atlikdamas reabilitaciją persistengei – iki to laiko, kai skausmai vėl sugrįžta. O tokiu atveju nelieka nieko kito, kaip tik daugiau ilsėtis ir tęsti reabilitaciją“.

Daugeliui žmonių, norint pasveikti 100%, dažniausiai prireikia visų metų, todėl, žurnalisto manymu, D. Motiejūnui iškilusios problemos neturėtų būti didelis siurprizas.

„Gera žinia yra ta, kad atlikus tyrimus nieko nebuvo rasta. Tai reiškia, kad Donato problema tikriausiai yra tik sunkus raumenų, esančių aplink operuotą vietą, atsistatymas, o ne rimtos bėdos su stuburu“, – pažymi jis.

Jau aišku, kad ketvirtadienio mačą su Jutos „Jazz“ lietuvis tikrai praleis. Vis tik spėjama, kad sugrįžimo gali tekti dar šiek tiek palaukti.

„Vis tik verta pripažinti, kad, nepaisant kelių gražių epizodų puolime, D-Mo gynyboje ir kovodamas dėl atšokusių kamuolių dažniausiai atrodė tarsi Frankenšteinas švininėmis kojomis. Jis tikrai nebuvo panašus į tą žaidėją, kuris sublizgėjo praėjusiame sezone. Bet šis papildomas laikas jam turėtų išeiti į naudą“, – savo pasvarstymus baigė D. Yuvanas.

Gruodžio pradžioje sugrįžęs ant parketo D. Motiejūnas NBA lygoje sužaidė 14 rungtynių, o ant parketo vidutiniškai per jas praleisdavo po 13,4 min. ir pelnė po 5,6 taško.

Dėl atsinaujinusių nugaros skausmų lietuvis jau praleido dvejas paskutines Hjustono ekipos rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)