„Europoje nėra didingesnės ir karingesnės krepšinio šalies už Lietuvą. Jonas Kazlauskas visada sukurs tokį rungtynių planą, kuris leis lietuviams iškovoti pergalę kiekvieną kartą, kai jie žengs į aikštę“, – rašoma oficialioje FIBA svetainėje.

Dėmesio sulaukė ir puikiai šį sezoną rungtyniaujantis Malagos „Unicaja“ lyderis Mindaugas Kuzminskas.

„Jeigu Mindaugas Kuzminskas ir toliau taip sparčiai kils į žvaigždes, pasisaugokite! 2015 metais Lietuvos rinktinė buvo nuostabi. Lietuva, kuri be jokios abejonės į Braziliją atsiveš tikrą sirgalių armiją, sieks po 16 metų pertraukos iškovoti olimpinį medalį.“

Būtent 2000 metais Lietuvos rinktinė paskutinį kartą iškovojo olimpinį medalį – tada lietuviai iškovojo bronzą. Dar du bronzos medalius Lietuvos rinktinė iškovojo 1992 ir 1996 metais.

Rio de Žaneiro olimpinės žaidynės vyks rugpjūčio 5-21 dienomis. Lietuvos rinktinė rungtyniaus B grupėje, kurioje susitiks su Argentina, Ispanija, Brazilija, Nigerija ir dar viena nežinoma kvalifikacijos komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)