Rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo Jegoras Vialcevas, kuris sužaidė gyvenimo rungtynes – per 27 minutes pelnė 40 taškų, pataikė 12 iš 17 mestų tritaškių ir iš viso surinko 40 naudingumo balų.

Aikštėje išsiskyrė ir Tyrese'as Rice'as. Chimkų komandos įžaidėjas per 21 min. atliko net 17 rezultatyvių perdavimų, tačiau pats pelnė tik 2 taškus.

Stebinantis yra ir visas šeimininkų pataikymo procentas. Dvitaškius Chimkų komanda metė 81 proc. (35/43), o tritaškius – 47 proc. taiklumu (16/34).

Kartu sudėjus visi laimėtojų krepšininkai atliko net 46 rezultatyvius perdavimus, o bendras nugalėtojų naudingumo koeficientas – 193 balai.

Tiek 12 J. Vialcevo tritaškių, tiek 46 komandos perdavimai – naujo VTB lygos rekordai.

„Visi jautė, kad Jegoras šiandien gali pataikyti, netraukė antklodės ant savęs ir dalijo jam rezultatyvius perdavimus. Džiaugiuosi dėl tokio komandinio požiūrio. Norėčiau iškirti ir Tyrese'o indėlį – jis darė būtent tai, ką ir turi daryti įžaidėjas“, – po pergalės kalbėjo R. Kurtinaitis.

Pralaimėjusių Ramūno Butauto auklėtinių gretose rezultatyviausias buvo Kirilas Natiažka, kuris įmetė 18 taškų ir atkovojo 8 kamuolius.

Turnyro lentelėje Chimkų komanda (15/4) užima trečiąją vietą, o Astanos (6/13) krepšininkai tarp 16 ekipų žengia 13-i.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)