Prieš ketvirtą turą, kuris vyks trečiadienį ir ketvirtadienį, G. Zidekas oficialioje Eurolygos svetainėje pasidalino savo prognozėmis. Jis išnagrinėjo ir B grupės, kurioje kovoja Kauno „Žalgiris“, dvikovas.

Pateikiame jo pateiktos B grupės rungtynių apžvalgos vertimą.

„Paskutinėse dvejose rungtynėse sėkmė atsuko savo veidą „Unicaja“ ekipai: ilgai savo varžovus vijęsi ispanai po pratęsimo įveikė „Žalgirį“, o antrame ture pergalę Bamberge jie išplėšė po taiklaus Berni Rodriguezo metimo paskutinėmis sekundėmis. Šią savaitę „Unicaja“ krepšininkams tereiks atlikti savo darbą pradžioje ir nesuteikti jokių vilčių „KK Zagreb“ klubui, kuris kol kas tik ieško progos pakovoti.

Naujas žmogus ant „Žalgirio“ atsarginių žaidėjų suolo - vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius ves kauniečius į „tiesos mačą“, kurie su Bambergo klubu tikriausiai kovos dėl ketvirtos vietos B grupėje. A. Trifunovičius yra pagarsėjęs tuo, kad puikiai žino savo žaidėjų stipriąsias ir silpnąsias puses bei kaip jas maksimaliai panaudoti, tačiau kažką pakeisti „Žalgiryje“ jis turėjo dar per mažai laiko.

„Brose Baskets“ komanda neturi ypatingų talentų, bet jos krepšininkai yra gerai susižaidę ir supranta vieni kitus. „Žalgiris“ negali remtis vien tik savo žaidėjų individualiu meistriškumu ir turi diktuoti greitą tempą. Casey Jacobsenas, Julius Jenkinsas ir Predragas Suputas turėtų suprasti, kad žaidžiant išvykoje svarbiausia yra likti arti savo varžovų ir laukti savo šanso susitikimo pabaigoje, kai psichologinis spaudimas pereina į šeimininkų pusę.

Galiausiai, mes turime grandų dvikovą ir galimą finalo ketverto dalyvių akistatą, nes CSKA klubas Atėnuose mes iššūkį čempionams „Panathinaikos“ krepšininkams.

Rusų mašina iki šiol atrodė įspūdingai, tačiau jai tai bus pirmas rimtas išbandymas. Galima tikėtis, kad individuali gynyba bus itin svarbi, nes nei viena ekipa nenori dvigubinti savo dengiamųjų, nebent tai yra būtina. CSKA žaidėjai turėtų didžiausią dėmesį skirti Dimitrui Diamantidžiui, nes jis yra graikų klubo smegenys. Šiame titanų susidūrime viską turėtų lemti mažos detalės“, - prognozavo jis.

Primename, kad „Žalgirio“ ir „Brose Baskets“ mačas vyks ketvirtadienį, 19 val. 45 min., Kauno Žalgirio arenoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją