Pergalę „Karališkajai“ ekipai išplėšė Sergio Llullas, prieš pat nuaidint sirenai griūdamas pataikęs dvitaškį per du katalonų komandos krepšininkus.

29-erių ispanas taip pat buvo ir rezultatyviausias Madrido komandos žaidėjas – per 37 minutės pelnė 16 taškų ir dar atliko 7 rezultatyvius perdavimus. 14 taškų prie pergalės pridėjo Jaycee Carrollas, po 9 – Anthony Randolphas ir Jonas Mačiulis.

Starto penkete mačą pradėjęs lietuvis žaidė 11 minučių, per kurias pataikė abu mestus dvitaškius, 1 tritaškį iš 2 ir du baudų metimus iš trijų. 32-ejų metų puolėjas taip pat atkovojo 1 kamuolį, 2 kartus prasižengė, išprovokavo 1 pražangą ir surinko 7 naudingumo balus.

„Barcos“ gretose geriausiai pasirodė 16 taškų surinkęs Stratos Perperoglou ir 14 įmetęs Ante Tomičius.

Madrido klubas su 16 pergalių ir 6 pralaimėjimais Ispanijos ACB krepšinio lygoje žengia antras, o Barselonos ekipa (15/7) – šešta.

¡Sergio @23Llull le da el triunfo al @RMBaloncesto en el Clásico!#LigaEndesa pic.twitter.com/DFWsXm5xuI— Liga Endesa (@ACBCOM) March 12, 2017


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)