Praėjusį sezoną E. Dainys LKL čempionate per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 8,2 taško, atlikdavo po 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 2,4 kamuolio.

Anot portalo krepsinis.net, „Rūdupis“ sieks išsaugoti Kauno „Žalgirio“ praėjusį sezoną skolintus krepšininkus Vytenį Lipkevičių, Adą Juškevičių ir Povilą Butkevičių, taip pat norėtų savo gretose matyti Mindaugą Kuzminską.

Vis dėlto Lietuvos čempionų komandos generalinis direktorius Paulius Motiejūnas kategoriškai paneigė tokius gandus ir pavadino juos visiška nesamone.

„Mindaugas yra „Žalgirio“ žaidėjas ir atstovaus mūsų komandai. Kalbos apie jo galimą paskolinimą yra visiška nesamonė, - „Eurobasket.lt“ teigė P. Motiejūnas. - Iš šio perspektyvaus ir nuolat tobulėjančio krepšininko tikimės daug.“

Šį sezoną prieniškiai varžysis ir Europos taurės turnyre.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją