„Pirmoje pusėje nemažai klydome, neišpildėme trenerio nurodymų. Leidome laisviems mesti ne tiems žaidėjams. Antroje pusėje susiėmėme gynyboje, net neleidome pelnyti nei 30 taškų. Manau, kad žaidžiant su tokia greitai bėgančia ir metančia komanda, tai neblogas rezultatas. Būtent dėl to pavyko iškovoti pergalę“ , – po rungtynių sakė Paulius Jankūnas.


Kapitono žodžius patvirtino ir Edgaras Ulanovas. Puolėjas teigė, kad po pertraukos žalgiriečiams pavyko sukaustyti ispanų puolimą.

„Geros rungtynės, smagu laimėti namuose, daug sirgalių atėjo. Nebuvo lengva, bet svarbiausia, kad nugalėjome. Po pirmosios pusės mes padarėme išvadas ir žaidėme geriau už juos. Antroje pusėje neutralizavome jų greitą puolimą. Ši komanda žaidžia greitai, šiose rungtynėse pelnė tik 73 taškus. Mūsų gynybą lėmė pergalę“ , – tvirtino E. Ulanovas.

Žaidėjas teigia, kad įvairių specialistų prognozės ir teiginiai prieš sezoną, kad „Žalgiris“ Eurolygoje nieko gero nenuveiks, žaidėjus motyvuoja dar labiau.

„Tos priešsezoninės kalbos ir prognozės tikrai užgavo mūsų ambicijas. Net neabejoju, kad tai motyvuoja kiekvieną iš mūsų. Stengsimės paneigti skeptikų prognozes. Tada yra dar maloniau, kai tai padarai“, – šypsojosi E. Ulanovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)