“Buvome labai maloniai nustebinti – čia treniruočių sąlygos yra idealios. Graži aplinka, erdvi, tvarkinga salė, akį džiuginančios, suderintos spalvos, „Žalgirio“ simbolika – visa tai leidžia pasijusti tarsi namuose. Anksčiau treniravomės A.Sabonio krepšinio mokykloje, kur reikėdavo derinti treniruočių laiką. Dabar patys esame šeimininkai, galėsime daugiau dirbti individualiai", - sakė „Žalgirio“ treneris Rimantas Grigas.

„Įspūdis buvo puikus – tvarkinga salė, erdvios rūbinės, didžiulė treniruoklių salė. Visi esame labai patenkinti naująja treniruočių baze. Bus atskiras kabinetas ir man, kuriame galėsiu dirbti su krepšininkais“, - džiaugėsi „Žalgirio“ fizinio parengimo treneris Aleksandras Kosauskas.

Visiškai rekonstruotoje buvusioje „Kaustos“ sporto salėje, galinčioje sutalpinti iki 1000 žiūrovų, treniruosis pagrindinės ir dukterinės „Žalgirio“ komandos žaidėjai. Ateinančiame sezone Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionato namų rungtynės čia žais jaunieji žalgiriečiai. Patalpose yra įrengta moderni kondicionavimo – šildymo ir vėdinimo sistema.

Naujoje treniruočių bazėje galima rasti penkias erdvias rūbines. „Rūbinės išklotos kilimine danga, specialiai išlietos grindys yra neslidžios ir saugios, kiekvienas žalgirietis turės atskiras spinteles, krepšininkai čia galės peržiūrėti rungtynes, pabendrauti“, – sakė sporto komplekso administratorius M.Ojeras.

Sporto komplekse yra atskiri kabinetai ekipos gydytojui, masažuotojui ir treneriams. Didelė treniruoklių salė, poilsio kambarys, ledo, sūkurinė vonia, garinė pirtis, skalbykla ir džiovykla, virtuvė, konferencijų salė, kompiuterių kabinetas, kuriame krepšininkai turės galimybę mokytis.

„Žalgirio“ krepšininkai čia galės ne tik sportuoti, bet ir gyventi – naujajame sporto komplekse yra 8 kambarių viešbutis, įrengtas pagal visus aukščiausius standartus. Jame gali apsigyventi 16 žmonių. Yra ir VIP kambarys, skirtas svečiams.

Rudenį šalia „Žalgirio“ treniruočių bazės bus įrengta automobilių stovėjimo aikštelė.

Oficialus „Žalgirio“ sporto komplekso atidarymas įvyks šį rudenį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją