„Jaučiausi gerai, varžovas buvo silpnesnis, komandos draugai daug padėjo. Viskas susidėjo ir gavosi toks rezultatas. Viskas priklauso nuo komandos draugų, nuo to, kaip pats jautiesi ir darbas treniruotėse“, - „Žinių radijo“ laidai „LKL dienoraštis“ sakė S. Galdikas, pridūręs, kad jo efektyvumas galėtų būti dar aukštesnis, jei ne greitai susirenkamos pražangos.

„Čia viskas nuo manęs priklauso. Aš paprastai žaidžiu tokį jėgos žaidimą. Kartais tiesiog persistengiu. Sutinku, kad tai yra problema, nes ne visą laiką galiu save realizuoti šimtu procentų“.

Pergale ir puikiu asmeniniu pasirodymu pasidžiaugęs krepšininkas jau mintyse pirmadienio (sausio 27 d.) rungtynėse su Kauno „Žalgiriu“.

„Neabejoju, kad bus gera kova. Dabar manęs lauks (Robertas) Javtokas. Žiūrovams tikrai bus įdomu. Šiemet esame tokia komanda, kuri praktiškai visose rungtynėse kovojame dėl pergalės. Būtent dėl to ir yra mūsų tokie rezultatai, kad kartais pralaimime vos keliais taškais, o kartais laimime. Šįsyk mums bus svarbu apsiginti nuo jų metikų. Be to, turime ir asmenines užduotis. Pavyzdžiui, mano – apsiginti nuo žaidimo „du prieš du“ bei apsiginti prieš varžovų aukštaūgius. Kiti turi kitas užduotis. Jei visi jas vykdysime – viskas bus gerai“, - dėstė krepšininkas.

Rungtynės Klaipėdoje tarp „Neptūno“ ir „Žalgirio“ įvyks ateinantį pirmadienį, 19.00 valandą.