Esant lygiam rezultatui 54:54, „Sūduvos-Mantingos“ žaidėjas Evaldas Šaulys išprovokavo priešininkų pražangą, po kurios kilo nemenkas chaosas. Įsiaudrinęs rusų treneris, nepaklusęs teisėjų raginimams nusiraminti, sulaukė techninės pražangos, po kurios suirutė aikštelėje tapo dar didesnė.

„Ugra“ ekipos treneris toliau garsiai keikdamasis ir reikšdamas nepasitenkinimą buvo nubaustas antra technine pražanga, po kurios jam liepta palikti aikštę. Po tokio žingsnio, Surguto komandos treneris eidamas link išėjimo, pakėlė visus savo žaidėjus ir išsivedė juos iš aikštės.

Rungtynės buvo nutrauktos esant lygiam rezultatui 54:54 ir liekus žaisti 6 minutes ir 28 sekundes iki ketvirto kėlinio pabaigos. Beje, mačui teisėjavo arbitrai iš Rusijos.

„Ugra“ komandai atstovauja lietuvis Linas Lekavičius.

Po trijų kėlinių „Sūduvos-Mantingos“ gretose E. Šaulys buvo pelnęs 14 taškų, Marius Valukonis – 12, o Aurimas Kieža – 7.

Situaciją pakomentavo Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ gynėjas Tautvydas Kliučinykas, kuris net ir tokioje situacijoje sugebėjo į viską pažiūrėti su humoru.

„Rungtynės vyko taškas į tašką, ketvirtame kėlinyje jau buvome psichologiškai „perlaužę“ rungtynes savo naudai, galbūt jie pabijojo toliau žaisti su mumis, nes manė jog pralaimės, todėl ir išėjo“, - šyptelėjo „Sūduvos-Mantingos“ gynėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)