„Red October“ (2/7) komanda Italijos čempionate pralaimėjo paskutines penkerias savo rungtynes, o šalies čempionato turnyro lentelėje užima priešpaskutinę, 15-ąją vietą.

Susiklosčius tokiai situacijai „La Gazzetta dello Sport“ pranešė, kad klubo savininko Dmitrijaus Gerasimenkos kantrybė trūko, o lemiamomis rungtynėmis lietuviui gali tapti savaitgalio mačas su Varezės „Openjobmentis“. Neva, pralaimėjimo atveju lietuvis bus atleistas.

Dar daugiau žibalo į ugnį įpylė D. Pickas, paskelbęs, kad „triskart Europos taurės laimėtojas darbo neteks dar savaitgaliui neatėjus“ ir galės ieškotis naujo posto.

Visgi ši informacija visiškai neatitinka paties klubo žinutės, kurioje klubo prezidentė Irina Gerasimenko tvirtina, jog „Red October“ visiškai pasitiki specialistu iš Lietuvos.

„Mes visiškai pasitikime Rimu, jo patirtimi. Dabar mūsų svarbiausias tikslas – išlikti vieningiems, dirbti toliau ir laimėti svarbias rungtynes prieš Varezės komandą, negalvojat, kas nutiks pralaimėjimo atveju. Pakartosiu, kad mes visiškai pasitikime treneriu, o vilčių nepateisino kai kurie mūsų pirkti žaidėjai“, – kalbėdama su „La Provincia“ tvirtino I. Gerasimenko.

Kaip skelbėme anksčiau, komandą jau paliko aukštaūgis Gani Lawalis, persikeliantis į kitą Italijos komandą – Sasario „Dinamo“.

Derėtų priminti, kad žaibiškais trenerių atleidimais rusas D. Gerasimenka yra pagarsėjęs ir anksčiau – savo valdomame Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“ klube.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)