Rungtynės prasidėjo atkakliai, ir nors didžiąja pirmojo kėlinio dalį pirmavo italės, Lietuvos dvidešimtmetės neatsiliko. Tačiau nesėkmingos paskutinės 2 ketvirčio minutės leido priešininkėms atitrūkti į priekį 16:9. Antrajame kėlinyje vėl geriau sekėsi italėms, kurios Lietuvos merginoms priartėti neleido ir po pirmosios rungtynių pusės pirmavo 35:23.

Trečiajame kėlinyje Lietuvos rinktinė pradėjo demonstruotį geresnį žaidimą ir pirmųjų 5 ketvirčio minučių atkarpą laimėjo 12:2. Italijos rinktinė nenusileido ir kėlinio gale sugebėjo išsaugoti 7 taškų pranašumą.

Paskutinį rungtynių ketvirtį galingiau pradėjo Italija, padidindama savo pranašumą jau iki 16 taškų. Nors lietuvės dar sugebėjo sušvelninti skirtumą, pergalę rezultatu 70:61 šventė Italija.

Lietuva U20: U. Slavickaitė 13 tšk., A. Bobinaitė 13 tšk. (6 atk. k.), G. Meškonytė 8 tšk.

Italija U20: J. Keys 14 tšk., E. Policari 12 tšk., L. Costa 9 tšk.

Į aštuntfinalį patenka visos grupės komandos. Lietuvos rinktinė savo pasirodymą čempionate tęs liepos 12 d., 18:15 val., prieš pirmą vietą A grupėje užimsiančią ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)