„Maritime“ laimėjo nepasant to, kad paskutinę ketvirtojo kėlinio minutę atsiliko 79:85. Patas Carrollas pataikė du tritaškius metimus, iš kurių vienas krito paskutinėmis ketvirčio sekundėmis. Amerikiečio tolimas metimas išplėšė pratęsimą, kuriame paskutinį tašką padėjo Rickey Pauldingas.

Jis pratęsimo pabaigoje atkovojo kamuolį puolime ir pelnė dvitaškį, per kitą ataką įmetė iš toli, o paskutinę vinį į varžovų karstą įkalė pataikęs du baudos metimus. Iš viso R.Pauldingas pelnė 39 taškus, pataikęs 13 metimų iš 16, įskaitant 6 taiklius tritaškius metimus iš 8 bandymų.

Svariai prie pergalės prisidėjo ir D.Adomaitis. Per 31 minutę lietuvis surinko 11 taškų (4/7 dvitaškių, 0/3 tritaškių, 3/4 baudų), atkovojo ir perėmė po 2 kamuolius, 4 sykius suklydo, o aikštę paliko ketvirtojo kėlinio pabaigoje išnaudojęs 5 pražangų limitą.

Po 33 turų „Maritime“ turnyro lentelėje dalijasi 9-11 vietomis. Gravlino-Diunkerko klubas per 33 mačus laimėjo 17 kartų. Iki reguliariojo sezono pabaigos liko vienas susitikimas.