Antrojo rungtynių kėlinio pradžioje 38-erių metų lietuvis atsidūrė namie žaidusios „Vytauto“ komandos atakos smaigalyje. Greitą šeimininkų išpuolį 197 cm ūgio puolėjas užbaigė efektingu dėjimu, tačiau po jo ant parketo nusileido itin nepatogiai.

Kairė krepšininko koja neįprastai iškrypo, o mačą stebėję žiūrovai griebėsi už galvų, prie ant parketo gulinčio krepšininko suskubo ir komandos draugai. Visgi išvengti traumos puolėjui pavyko.

D. Šalenga buvo palydėtas ant atsarginių suolo, šiek tiek atsipūtė ir jau po 7 minučių vėl žengė į aikštelę. „Vytautas“ iškovojo pergalę 89:60, o D. Šalenga apskritai buvo rezultatyviausias mačo žaidėjas – pelnė 19 taškų.

„Laimei, viskas baigėsi sėkmingai. Jokių skausmų nejaučiu, galiu sportuoti visa jėga“, – Krepšinis.lt situaciją trumpai pakomentavo krepšininkas.

Laimingai pasibaigęs kraupus D. Šalengos nusileidimas ant parketo:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)