D. Sabonis, kuriam šią vasarą vyksiančioje naujokų biržoje prognozuojamas šaukimas pirmo rato viduryje, pasisamdė agentus Gregą Lawrence'ą ir Jasoną Ranne'ą, kurie taip pat dirba su tokiais NBA krepšininkais kaip J .J. Redickas, Spenceris Hawesas, Kelly Olynykas ir kiti.

Savo akcijas lietuvis stipriai pasikėlė NCAA „Kovo beprotybės“ metu, kuomet aikštelėje tiesiog dominavo.

Šį sezoną „Kovo beprotybėje“ lietuvis vidutiniškai pelnydavo po 19,6 taško, atkovojo po 14,3 atkovoto kamuolio ir blokavo po 3,3 bloko varžovo metimo. NBA naujokų birža vyks birželio 23 dieną Brukline.

„Po ilgų apmąstymų ir diskusijų su šeima nusprendžiau dalyvauti NBA naujokų biržoje. – Šį pasirinkimą man priimti buvo labai sunku, nes Gonzagoje praleidau dvejus nuostabius metus. Dėkoju savo komandos draugams, trenerių štabui ir visiems fanams, sukūrusiems šį nuostabų prisiminimą. Gonzaga mane priėmė ištiestomis rankomis ir leido man jaustis kaip namie, dėl to aš esu jiems labai dėkingas“, – savo apsisprendimą jau anksčiau paaiškino D. Sabonis.

„Jis yra nuostabus žmogus ir vienas išskirtiniausių krepšininkų, kuriuos man yra tekę treniruoti. Jis nepaprastai siekia tobulėti“, – D. Sabonį apibūdino jam įprastai epitetų negailintis „Bulldogs“ treneris Markas Few.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)