Abu lietuviai yra tarp pagrindinių studentų iškovoti legendinio NBA krepšininiko Kareemo Abdul-Jabbaro apdovanojimą, kuris atitenka geriausiam NCAA sezono vidurio puolėjui.

Šį sezoną D. Sabonis vidutiniškai pelno po 17,3 taško, atkovoja po 11,5 kamuolio ir atlieka po 1,7 rezultatyvaus perdavimo. „Saboniukas“ lygoje tarp geriausių kovotojų dėl kamuolių su kitu lietuviu Roku Gusčiu dalinasi septintą vietą.

Tuo metu E. Mockevičius tiesiog įspūdingai kovoja po krepšiais – aukštaūgis vidutiniškai atkovoja net po 14,1 kamuolio ir užima pirmą vietą tarp visų studentų. Žaidėjas taip pat pelno po 16,6 taško ir blokuoja po 2,8 metimo.

K. Abdul-Jabbaro apdovanojimas geriausiam „centrui“ įsteigtas buvo tik praėjusiais metais. Pernai geriausiu vidurio puolėju buvo pripažintas Frankas Kaminsky, šiemet debiutavęs NBA Šarlotės „Hornets“ komandoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)