Teisėjai diskvalifikavo abiejų ekipų gynėjus, taip pat ir „Lietuvos ryto“ vidurio puolėją Tautvydą Lydeką bei šeimininkų puolėją Simoną Kymantą.

„Aišku, man reikėjo susivaldyti. Jis metė kamuolį man į galvą ir manau, kad tai buvo tyčinis epizodas. Varžovas žiūrėjo į veidą ir paleido kamuolį. Tai nebuvo labai gražus gestas ir nesusivaldžiau“, - po rungtynių kalbėjo D. Redikas.

„Per visą mano karjerą nėra pasitaikę tokių dalykų. Aš suprasčiau, jei būtų sviedęs netyčia. Tačiau dabar, kai buvo tokios aplinkybės, nežinau, kas būtų susivaldęs“, - sakė gynėjas.

DELFI primena, kad incidentas įvyko, kai aktyviai gynęsis D. Redikas prasižengė prieš E. Ežerskį, o pastarasis paleido kamuolį tiesiai vilniečiui į galva. D. Redikas puolė santykius aiškintis kumščiais. Į muštynes įsijungė „Juventus“ aukštaūgis Simonas Kymantas, kuris kelis kartus ranka smogė D. Redikui iš nugaros ir dar bandė jam gulinčiam prie uteniškių atsarginių suolelio įspirti. Jaunuosius smarkuolius bandė „tvirta ranka“ raminti Tautvydas Lydeka ir Steponas Babrauskas.

Į aikštę išbėgo ir keli aistruoliai bei apsaugos darbuotojai.

Neabejojama, kad aktyviausiems konflikto dalyviams Lietuvos krepšinio federacija (LKF) skirs sankcijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (239)