Hjustono ekipa žaidėjais pasikeitė su Milvokio „Bucks“ klubu.

„Raketos“ nusprendė išsiskirti su 27-erių puolėju Michaelu Beasley, kuris ekipai atstovavo nuo kovo mėnesio. Per 20 žaistų mačų puolėjas vidutiniškai pelnė po 12,8 taško ir po lenta atkovojo po 4,9 atšokusio kamuolio.

Tuo metu į Hjustoną iš Milvokio keliasi 22-ejų gynėjas Tyleris Ennisas. „Bucks“ komandoje jis žaidė nuo 2015-2016 m. NBA sezono, kurio metu per rungtynes vidutiniškai pelnė po 4,5 taško, atliko po 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 1,6 atšokusio kamuolio.

Primename, kad D. Motiejūnas sutarties su Hjustono klubu vis dar neturi. Lietuvis ir jo agentas tikisi, kad „Rockets“ dar pasiūlys solidesnį kontraktą nei pateikė kvalifikaciniame pasiūlyme (3,4 mln. JAV dolerių). Vėliausiai ši neaiški situacija turėtų išsispręsti iki spalio 1 d.

„Bucks“ klubui perrikiuoti gretas kuo greičiau reikėjo po nemalonios žinios, kad iš rikiuotės net pusmečiui dėl traumos iškrito vienas pagrindinių žaidėjų Khrisas Middletonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją