Portalo „Bleacher Report“ apžvalgininkų Joelio Cordeso ir Davido Murphy teigimu, „Lakers“ planuoja mainų operaciją, kurios sūkuryje gali atsidurti ir 25-erių metų lietuvis.

Nors „Lakers“ ir toliau velkasi NBA Vakarų konferencijos dugne, po šio sezono su 37-erių K. Bryantu atsisveikinsianti Los Andželo komanda planuoja naują savo raidos etapą – sudėties „perkrovimą“.

Pranešama, kad į Hjustono „Rockets“ komandą, su kuria po šio sezono baigiasi po traumos niekaip neatsigaunančio D-Mo sutartis, „Lakers“ planuoja išsiųti tris žaidėjus – gynėją Lou Williamsą, puolėją Brandoną Bassą ir vidurio puolėją Ryaną Kelly.

Mainais į šiuos žaidėjus „Lakers“ norėtų gauti du puolėjus – Corey Brewerį ir D. Motiejūną.

Jeigu šie mainai taps realybe, jie turėtų įvykti per ateinančią savaitę.

Anot apžvalgininkų, D-Mo atvykimas „Lakers“ padėtų išspręsti problemas vidurio puolėjo pozicijoje ir apskritai priekinėje linijoje.

„Jis aukštas, dar pakankamai jaunas ir įvairiapusis. Jeigu jis išspręs savo nugaros problemas, turėtų pritapti „Lakers“ kolektyve“, – rašo „Bleacher Report“.

Pažymimas ir faktas, kad po sezono, jeigu D-Mo neįsitvirtintų „Lakers“ komandoje, Los Andželo klubas gautų laisvos vietos algų kepurėje.

Pastaruoju metu po nugaros skausmų reabilitaciją D. Motiejūnas atlieka NBA Plėtojimosi lygoje, kur vilki antrinės „Rockets“ komandos – „Rio Grande Valley Vipers“ marškinėlius.

D. Motiejūno sutartis su Hjustono klubu baigia galioti ateinančią vasarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)