„Labai džiaugiuosi jaunimo darbu ir koncentracija. Anksčiau būdavo sunku išlaikyti dėmesį, dabar viskas gerai”, – sakė „Houston Rockets” puolėjas.

Jis taip pat džiaugėsi, kad stovykla, vykstanti jau ketvirtus metus iš eilės, tobulėja.

„Turime labai aukšto lygio trenerius, kurie praėjusį sezoną treniravo aukščiausio lygio komandas. Aš čia tik tam, kad pastovėčiau gynyboje ir pritraukčiau dėmesį. Viską daro treneriai. Iš tikrųjų esu laimingas, kokį žingsnį žengėme į priekį šiais metais. Malonu, kad rėmėjai jau patys ateina ir nori padėti vaikams. Jie visi investuoja į tą ateities jaunimą. Tikiuosi, kad kurie nors šių vaikų kada nors žais Lietuvos rinktinėje ir padėkos šiems treneriams”, – sakė D.Motiejūnas.

Treniruotės jauniesiems krepšininkams vyksta du kartus per dieną Sabonio krepšinio centre. Dalyvių pagrindą sudaro U16 rinktinės kandidatai ir būrys geriausių 2001 ir 2002 metais gimusių vaikinų.

Juos treniruoja ilgametis D.Motiejūno individualus treneris Marcelo Nicola, Šarūnas Sakalauskas, Kazys Maksvytis, Mantas Šernius, Sigitas Krukis, Rimvydas Samulėnas, Aurimas Jasilionis ir vienas iš „Houston Rockets” trenerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją