„Pasvalys gerokai skiriasi nuo Havajų. Bet niekada negali žinoti, kaip klostysis įvykiai, todėl turi prisitaikyti prie įvairių sąlygų”, – pasakoja iš Havajų kilęs krepšininkas.

Prieš atvykdamas į Pasvalį gynėjas metus praleido be krepšinio. Pasak D. Low, taip atsitiko todėl, kad jį slėgė namų ilgesys. „Amerikiečiams praleisti 10 mėnesių užsienyje – sunku. Ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai”, – atvirauja sportininkas.

Kol kas aukščiausias D. Low karjeros taškas – rungtyniavimas Europos taurės turnyre.

Įžaidėjas turėjo galimybę debiutuoti Eurolygoje 2009 metais su Vilniaus „Lietuvos ryto” apranga, tačiau pabūgo griežtos rankos šalininko Rimo Kurtinaičio. Krepšininkas atskleidė, kad vilniečiai jam siūlė sutartį po sezono „Šiauliuose”. „Aš pasakiau ne. Manau, kad R. Kurtinaitis yra labai geras treneris, bet jis išgąsdino mane savo griežtumu”, – pasakoja D. Low.

Krepšininkas neslepia, kad gailisi dėl tokio sprendimo, tačiau tikisi, kad Eurolygoje pažaisti dar spės.

Visas interviu su D. Low – vaizdo reportaže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją