212 cm ūgio Darjušas šiais metais turėjo Jono Kazlausko kvietimą į Lietuvos rinktinės stovyklą, bet buvo priverstas jo atsisakyti dėl kelio traumos. Dabar aukštaūgis teigia, jog jaučiasi puikiai.

„Šiais metais turėjau daug laiko – ir pailsėjau, ir ruošiausi sezonui. Po vasaros tikrai gerai jaučiuosi. Dar šiek tiek jaučiu traumos padarinius, bet tikiuosi, jog viskas bus gerai“, – „kklietkabelis.lt“ sakė D.Lavrinovičius.

„Lietkabelis“ pasipildė puikiai Lietuvoje žinomais žaidėjais – Mindaugu Lukauskiu, Gintaru Leonavičiumi, Simu Galdiku bei pratęsė sutartį su Žygimantu Janavičiumi. Ketvirtadienį sutartį pasirašęs rezultatyviausias Belgijos lygos žaidėjas iš Australijos Benas Madgenas taip pat atrodo daug žadantis. Darjušui komandos sudėtis taip pat palieka gerą įspūdį.

„Sudėtis jau yra gera, o klubo vadovai sakė, kad ieško įžaidėjo, todėl būsime dar pajėgesnė komanda. Tikiuosi, kad legionieriai gerai pritaps ir sezonas bus neblogas“, – vylėsi pašnekovas.

Darjušas atviras – jo svajonė buvo karjerą baigti rungtyniaujant kartu su broliu Kšištofu. Tiesa, tai nereiškia, kad 2016–2017 m. sezonas bus paskutinis. Aukštaūgis pridūrė, kad viskas priklausys nuo sveikatos.

„Mūsų svajonė buvo paskutinius karjeros metus praleisti kartu. Ačiū „Lietkabeliui“, kad suteikė tokią galimybę. Mes pasistengsime parodyti savo geriausią žaidimą ir kaip įmanoma daugiau padėti šiai komandai“, – dėkojo Darjušas.

36-erių vilnietis per savo karjerą yra tapęs keturių skirtingų šalių čempionu, o su Lietuvos rinktine iškovojęs Europos čempionato bronzos ir sidabro medalius. Nepaisant to, Darjušas vis dar yra motyvuotas kautis dėl kiekvienos pergalės.

„Jeigu neturėčiau motyvacijos, tikrai nežaisčiau daugiau, kadangi turiu veiklos ir be krepšinio. Tikrai turiu motyvacijos ir ją padidina tai, jog žaisime kartu su broliu. Dar kartą dėkoju šiam klubui. Mes su broliu norime atiduoti visas jėgas ir širdį“, – ryžtingai nusiteikęs Darjušas.

Ką jums reiškia žaisti kartu su broliu?

„Kai mes pradėjome profesionalų karjerą, svajodavome ją baigti vienoje komandoje. Įvykiai būna nenuspėjami – traumos, pasiūlymai iš užsienio klubo ir kitos aplinkybės, kurios gali sumaišyti kortas, bet dabar viskas susiklostė sėkmingai ir mes šios galimybes atsisakyti negalėjome“, – kalbėjo D.Lavrinovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)