Vienas iš kandidatų stoti prie „Lakers“ vairo yra sausį netikėtai iš Klivlando „Cavaliers“ atleistas Davidas Blattas. Pranešama, kad klubo atstovai artimiausiu metu susitiks su treneriu ir aptars darbo galimybes.

D. Blattas taip pat kandidatuoja treniruoti Niujorko „Knicks“, kur žaidžia Latvijos jaunoji žvaigždė Kristapas Porzingis.

Tuo metu „Lakers“ klubas taip pat domisi Ouklando „Golden State Warriors“ vyriausiojo trenerio Steve‘o Kerro asistentu Luke‘u Waltonu, kuris dar būdamas žaidėjas atstovavo Los Andželo komandai.

„Lakers“ mąsto ir apie vieną iš San Antonijaus „Spurs“ trenerių Ettore Messiną, taip pat Konektikuto universiteto komandos trenerį Keviną Ollie bei ESPN analitiku dirbantį Jeffą Van Gundy.

Šį NBA sezoną „Lakers“ iškovojo vos 17 pergalių ir patyrė 65 pralaimėjimus bei taip pasiekė visų laikų klubo antirekordą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)