Stratego liaupsių nusipelnė Laurynas Beliauskas, kuris per porą minučių ketvirtajame kėlinyje pelnė net 10 taškų.

„Visada smagu, kai sekasi jauniems žaidėjams. Laurynas labai etiškai ir atsakingai elgiasi treniruotėse. Mane visada džiugina jo entuziazmas. Kai jaunam žaidėjui pasiseka rungtynės, turbūt esu tas žmogus, kuris džiaugiasi labiausiai“, – teigė D. Adomaitis.

„Manau, kad žaidime tai, ką norėjome padaryti, iš pradžių nelabai pavyko. Nebuvome pakankamai agresyvūs, tačiau antrajame kėlinyje po ilgosios pertraukos žaidimas mane jau džiugino, buvo gražu žiūrėti. Ypač tenkina kova dėl atšokusių kamuolių“, – kalbėjo D. Adomaitis.

Aikštelėje nepasirodė „Neptūno“ aukštaūgis Trentas Plaistedas. Tai, anot D. Adomaičio, buvo taktinis sprendimas, nes norėjosi pabandyti žaisti kitais penketais. „Norėjome pabandyti kelias naujoves ir tai pasiteisino“, – neslėpė „Neptūno“ strategas.

„Dzūkijos“ vyriausias treneris Andrejus Urlepas po rungtynių nebuvo itin kalbus. Pasveikinęs „Neptūną“, jis pridūrė, kad ir „Dzūkija“ turėjo šansą laimėti. „Pirmajame kėlinyje galėjome užsikabinti, bet nesugebėjome. Tokia pati situacija buvo ir antrajame kėlinyje. „Neptūnas“ pelnytai laimėjo“, – teigė A. Urlepas.

Rungtynių apžvalga:

D. Adomaičio komentaras:

A. Urlepo komentaras:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją