2008-ais metais Bostono klubui septynioliktąjį NBA čempionų titulą iškovoti padėjęs P. Pierce'as ekipoje praleido penkiolika sezonų. Simboliška ir tai, jog debiutines savo karjeros rungtynes krepšininkas sužaidė lygiai prieš aštuoniolika metų, 1999-ųjų vasario 5-ąją dieną. 24,021 tašką vilkėdamas „Celtics“ aprangą pelnęs P. Pierce'as visų laikų rezultatyviausių klubo krepšininkų sąraše užima antrąją vietą, į priekį praleisdamas tik legendinį Johną Havliceką.

Šeimininkai iškovojo jau septintąją pergalę iš eilės ir dar labiau sustiprino savo pozicijas antroje Rytų Konferencijos vietoje, o Los Andželo klubas pralaimėjo jau šeštą kartą per pastarąsias aštuonerias rungtynes. „Clippers“ gretose vis dar nerungtyniauja įžaidėjas Chrisas Paulas. Prognozuojama, jog vienas klubo lyderių ant parketo grįš kovo pradžioje.

„Celtics“ krepšininkai šiame susitikime nesidrovėjo atakuoti iš toli ir viso išmetė net 52 tolimus metimus, taip pasiekdami naują klubo rekordą.

„Celtics“: Isaiah Thomasas 28 (8 rez. perd.), Alas Horfordas (15 atk .kam.), Amiras Johnsonas, Kelly Olynykas ir Marcusas Smartas po 13, Jae Crowderis ir Jaylenas Brownas po 11 taškų.

„Clippers“: Blake'as Griffinas ir Jamalas Crawfordas po 23, Raymondas Feltonas 16, Marreese'as Speightas 11 taškų.

Po septynias pergales iš eilės iškovoję „Celtics“ ir Vašingtono „Wizards“ šiuo metu turi antrą-trečią ilgiausias pergalių serijas NBA lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją