Rungtynes sėkmingiau pradėjo aikštės šeimininkai, kurie pirmame kėlinyje sugebėjo nežymiai išsiveržti į priekį. Tačiau antrame kėlinyje svečiai iš Klyvlendo perėmė iniciatyvą į savo rankas ir ne tik panaikino "Bulls" klubo pranašumą, bet ir persvėrė rezultatą savo naudai. Po pirmos susitikimo dalies "Cavaliers" pirmavo 6 taškais (59:53).

Po ilgosios pertraukos "Cavaliers" toliau išlaikį iniciatyvą savo rankose ir trečiame kėlinyje neleido varžovams priartėti. Tačiau ketvirtame kėlinyje "Bulls" žaidėjai pradėjo žaisti daug tiksliau nei svečiai ir sugebėjo išplėšti pratęsimą.

Pratęsimo pradžioje geriau rungtyniavo aikštės šeimininkai, kurie likus žaisti minutę iki pratęsimo pabaigos turėjo 4 taškų pranašumą (108:104). Lemiamu momentu iniciatyvos ėmėsi LeBronas Jamesas, kuris pelnė 5 taškus iš eilės ir persvėrė rezultatą savo komandos naudai (109:108). "Bulls" dar galėjo išsigelbėti, tačiau Beno Gordono klaidos sužlugdė visas "Bulls" komandos viltis švęsti pergalę šiose varžybose.

Lietuvis Žydrūnas Ilgauskas per 25 žaistas minutes pelnė 14 taškų (7/10 dvitaškių), atkovojo 5 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, perėmė 1 kamuolį, sykį suklydo ir 2 kartus prasižengė.

"Bulls": B.Gordonas 37, Tyrusas Thomasas 27 (asmeninis rezultatyvumo rekordas), Kirkas Hinrichas 22 (11 rez. perd.).

"Cavaliers": L.Jamesas 39, Alexandras Pavlovičius ir Larry Hughesas po 21.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją