Dažniausiai J. Valančiūnas taškus pelno žaisdamas nugara į krepšį, tačiau dabar tikimasi, kad jis galės daugiau metimų pataikyti iš vidutinio nuotolio ir žais atsisukęs į krepšį, skelbia JAV portalas torontosun.com.

„Žinau, kaip tai sunku ir tai užima laiko, svarbu jam priminti, kad kai turi galimybę, taip atakuotų. Jis turi prie to priprasti ir tokius metimus atlikti tiek rungtynių, tiek treniruočių metu. Tačiau tai ilgsas procesas, kol jis pats jausis komfortabiliai“, - sakė J. Sikma.

Su J. Sikma lietuvis treniravosi ir prieš Europos čempionatą: „Tikslas yra išmokyti jį mesti metimus atsisukus į krepšį ir kad jis pats atpažintų situacijas, kai gali tai daryti. Jis yra geras metikas, pasižiūrėkite į jo baudų pataikymo procentą. Jis tiesiog pripratęs žaisti krepšinį nugara, taip jau jis išmokytas. Tačiau šią vasarą reikalai judėjo greitai: aš pasitikiu jo darbu, o jis pasitiki manimi ir žino, kad galiu jam padėti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)