„Tai pačios svarbiausios mūsų rungtynės Eurolygoje, kadangi esame „mirtininkų“ grupėje ir žaidžiame namuose, – artėjant rungtynėms pareiškė krepšinio specialistas iš Italijos.

Praėjusią savaitę Bambergo komanda po itin atkaklios kovos Ispanijoje 79:82 turėjo pripažinti Madrido „Real“ pranašumą, o „Žalgiris“ namuose neprilygo kitai ispanų komandai – Vitorijos „Laboral Kutxa“ (68:89).

„ Praėjusią savaitę žaidėme gerai, bet suklupome Madride. Dabar mūsų tikslas – apginti savo tvirtovę ir bandyti laimėti namų rungtynes. Turėjome sunkią savaitę, žaidėme sekmadienį ir antradienį, tačiau tai nėra pasiteisinimas – aikštėje turime atiduoti visą energiją“, – tvirtino italas.

Anot „Brose Baskets“ trenerio, jo auklėtiniams teks kautis su milžinišką patirtį Eurolygoje turinčiais oponentais.

„Žalgiris“ yra laimėjęs Eurolygą, kiekvienais metais rungtyniauja gerai ir patenka į TOP-16. Jie turi visą grupę aukščiausio lygio krepšininkų, o ant suolo savo eilės laukia daug talentingų vaikinų. O kadangi Lietuvoje krepšinis yra populiariausia sporto šaka, tie jauni vaikinai jau yra sukaupę daug patirties“, – tvirtino varžovų strategas.

„Nepaisant to, mes žaidžiame namuose. Ir jeigu norime išlikti konkurencingi ir toliau išsaugoti viltį, neturime teisės suklupti“, – pažymėjo jis.

„Brose Baskets“ ir „Žalgirio“ dvikova šį vakarą Bamberge prasidės 21 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)