Šią savaitę „Neptūną“ sukrėtė nemenkos permainos – uostamiestį paliko net trys legionieriai. Lyderį Jimmy Baroną persiviliojo Vilniaus „Lietuvos rytas“, o Larry Drew ir Omari Johnsonas dėl klubo vidaus taisyklių pažeidimų buvo atleisti.

Bet net ir nukraujavę klaipėdiečiai žaidė gana solidžiai – antro kėlinio pabaigoje turėjo 7 taškų persvarą (35:28). Visgi „Juventus“ dar iki pertraukos atsakė spurtu 7:0, o po jos nurūko gana toli (40:49).

Tačiau D. Adomaičio kariauna nepasidavė ir sukandusi dantis pasivijo Utenos klubą bei prieš lemiamą ketvirtą jau buvo priekyje (55:53).

Per likusį laiką išlindo trumpo „Neptūno“ suoliuko problema. Įpusėjus lemiamam ketvirčiui rezultatas buvo 61:61, bet tada Vytautas Šulskis smeigė tritaškį, o Dainius Šalenga net tris iš eilės (65:73) ir šeimininkai nebeatsitiesė.

Abi anksčiau vykusias tarpusavio dvikovas laimėjęs (97:91 ir 75:60) „Neptūnas“ po šio kluptelėjimo smuktelėjo net dvejomis pozicijomis žemyn – į šeštą. Tuo metu „Juventus“ palypėjo laipteliu aukštyn ir dabar rikiuojasi ketvirtoje vietoje.

„Neptūnas“: Martynas Mažeika 15, Jerai Grantas 15 (9 atk. kam.), Arvydas Šikšnius 11, Mindaugas Kačinas, Mindaugas Girdžiūnas 8 taškai.

„Juventus“: Vaidas Čepukaitis 26, Dainius Šalenga 15, Vytautas Šulskis 13 (9 rez. perd.), Gytis Sirutavičius 10, Jamaras Diggsas 7 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)