Po šio laimėjimo „Baskonia“ turnyro lentelėje kyla į 7-ąją vietą ir „Žalgirį“, kuris yra 10-as, lenkia jau trimis pergalėmis.

Atitrūkti nuo varžovų baskams pavyko po ilgosios pertraukos, o į priekį nugalėtojus vedė 19 taškų pelnęs prancūzas Kimmas Tillie, pataikęs 4 iš 5 dvitaškių, visus 3 tritaškius, atkovojęs 5 kamuolius, atlikęs 3 rezultatyvius perdavimus, perėmęs tris kamuolius ir viso surinkęs 31 naudingumo balą.

18 taškų pridėjo Adamas Hanga, po 13 – Chase'as Budingeris ir Shane'as Larkinas. Tadas Sedekerskis šeimininkų gretose ant parketo taip ir nepasirodė.

Italams, kurie turnyro lentelėje yra paskutinėje, 16-oje vietoje, po 11 taškų surinko Davide Pascolo, Ricky Hickmanas ir Andrea Cinciarini.

M. Kalnietis žaidė vos 9 min., per kurias pelnė 3 taškus (1/1 dvit., 0/1 trit., 1/1 baud.), atkovojo 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, 3 kartus suklydo ir surinko 4 naudingumo balus.

Georgios Printezis

Kitose rungtynėse Pirėjo „Olympiakos“ (17/7) klubas išvykoje 82:71 (17:13, 23:19, 18:13, 24:26) nugalėjo Tel Avivo „Maccabi Fox“ (8/16) ekipą.

„Olympiacos“ komandai 16 taškų pelnė Erickas Greenas, po 15 – Georgios Printezis ir Matt Lojeski. Savo ruožtu G. Printezis dar atkovojo 5 kamuolius, išprovokavo 8 pražangas ir surinko 25 naudingumo balus.

Tel Avivo ekipai 17 taškų surinko Sylven Landesbergas, 12 – Galas Mekelis, po 11 – Victoras Ruddas ir Yohevas Ohayonas.

„Olympiakos“ pagal iškovotas pergales (17) bent jau laikinai pasivijo antroje turnyro lentelės vietoje esančią Maskvos CSKA ekipą, kuri savo 24-ojo turo rungtynes žais penktadienį.

Ainaro Bagatskio treniruojamai „Maccabi“ komandai tai buvo 12-asis pralaimėjimas per 15 pastarųjų mačų.

Šio sezono Eurolygoje dalyvauja 16 klubų. Į atkrintamąsias varžybas pateks aštuonios geriausios komandos.

Turnyro lentelė
(vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai, įmesti taškai, praleisti taškai, taškų santykis)
Eurolygos turnyro lentelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)