Barselonos komandos krepšininkai ketvirtadienio mače dominavo beveik visas 40 minučių.

Pirmojo kėlinio pradžioje aikštės šeimininkai spurtavo 14:4 ir pirmavo iki pat rungtynių pabaigos. Vitorijos ekipos krepšininkai keletą kartų sumažino atsilikimą iki 6 taškų, bet įpusėjus mačui „Barcelona“ persvara vėl buvo dviženklė (40:30).

Trečiajame kėlinyje komandos keitėsi rezultatyviomis atakomis, skirtumas beveik nekito, o baigiantis ketvirčiui Ersanas Ilyasova įspūdingu tritaškiu padidino „Barcelona“ persvarą iki 14 taškų (58:44).

Prasidėjus ketvirtajam kėliniu E. Ilyasova dar kartą taikliai atakavo iš toli, vėliau įkrovė kamuolį iš viršaus ir galutinai pasiuntė „Tau Ceramica“ klubą į nokautą (63:46).

Per likusį laiką Vitorijos komanda taip ir neatsigavo.

Turkijos krepšininkas tapo naudingiausiu rungtynių žaidėju, surinkęs 26 naudingumo balus.

Finalo ketverto turnyro pusfinalyje gegužės 1-ą dieną „Barcelona“ susitiks su CSKA, kuriai atstovauja Ramūnas Šiškauskas. Kitame pusfinalio mače grumsis abu Graikijos klubai - „Olympiakos“ ir „Panathinaikos“ su Šarūnu Jasikevičiumi.

„Barcelona“:
Juanas Carlosas Navarro ir Ersanas Ilyasova (10 atk. kam.) po 19 taškų, Jaka Lakovičius 16, Franas Vasquezas 9.

„Tau Ceramica“:
Tiago Splitteris 19 (7 atk. kam.), Pete'as Mickealas 14 (7 atk. kam.), Igoris Rakočevičius 10.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją