Merginų rinktinė, vadovaujama Daliaus Ubarto, jau iš pradžių parodė estėms, kad pergalė bus lietuvių. Pirmosios penkios minutės laimėjo 16:3, o kėlinys – 34:11. Vienu metu Lietuvos pranašumas siekė 41 tašką (68:27).

Rezultatyviausiai iš lietuvių rungtyniavo 20 taškų įmetusi alytiškė Kristina Masionytė. 17 taškų pelnė vilnietė Eglė Zabotkaitė, 15 – radviliškietė Gabija Šegždaitė.

Savo ruožtu, vaikinai, treniruojami Manto Šerniaus, rungtynių pradžioje patyrė rimtą Estijos pasipriešinimą – estai net laimėjo pirmajį ketvirtį 27:26, o baigus pirmąją pusę pirmavo 43:40. Tačiau vaizdas po didžiosios pertraukos pasikeitė. O paskutinį ketvirtį lietuviai jau dominavo 36:17.

Lietuvą į pergalę vedė Ispanijoje žaidžiantis kupiškėnas Tomas Balčiūnas, kuris pelnė 23 taškus ir atkovojo 7 kamuolius. Vilnietis Gertautas Urbonavičius prisidėjo 18 taškų, 14 – kaunietis Martynas Arlauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)