„Lietuvoje krepšinis yra sportas numeris vienas, o kiekvienas krepšininkas – jauno žmogaus autoritetas. Lietuvos krepšinio lyga skatina sportininkus augti ir siekti geresnių rezultatų, nuolat ieškoti galimybių tobulėti, būti tarp geriausių Europos ar viso pasaulio mastu. Toks požiūris yra artimas mūsų įmonės vizijai. Džiaugiuosi, kad galime prisidėti prie LKL pergalių, suteikti azartiškų akimirkų krepšinio žiūrovams bei didinti Lietuviško krepšinio žinomumą ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje“, – teigė „Avia Solutions Group“ valdybos pirmininkas Gediminas Žiemelis.

LKL marketingo direktorius Žygimantas Surintas džiaugėsi, kad lygos vizija ir planais patiki vis daugiau rėmėjų ir padeda kelti Lietuvos krepšinio lygį.

„Teisingos idėjos, planai ir vizijos duoda vaisių, esami ir būsimi partneriai tiki mūsų darbu ir nori eiti bendru keliu. „Avia Solutions Group“ yra viena didžiausių Lietuvos bendrovių ir šalies aviacijos flagmanė, pripažinta visame pasaulyje. Su lyderiais dirbti visada malonu, o darbas su Gediminu Žiemeliu verčia turėti tik aukščiausius standartus,“, – teigė LKL komercijos direktorius Žygimantas Surintas.

Naujas LKL pagrindinis rėmėjas pasauliniu mastu teikia kompleksinius aviacijos paslaugų sprendimus: orlaivių techninę priežiūrą, pilotų ir kitų aviacijos specialistų paruošimą, lėktuvų aptarnavimą bei kuro pylimą oro uostuose. Įmonė taip pat teikia verslo klasės čarterinių skrydžių paslaugas, bepiločių orlaivių sprendimus bei kelionių organizavimo paslaugas.

„Avia Solutions Group“ valdo daugiau nei 20 dukterinių įmonių bei šiuo metu turi atstovybes JAV, D. Britanijoje, Lenkijoje, Rusijoje ir Tailande. Tarptautinėje bendrovės komandoje dirba daugiau 1800 specialistų iš trisdešimties pasaulio šalių. Bendrovės akcijos yra listinguojamos Varšuvos vertybinių popierių biržoje.