„Su Gediminu malonus ryšys užsimezgė dar nuo pirmųjų pokalbių, kuriuose aptarinėjome galimybes dirbti Kaune. Gerai žinomas buvęs „Žalgirio“, „Atleto" bei „Laveros“ įžaidėjas turi puikias neišmatuojamas krepšinio žinias, todėl tvirtai tikime, kad greitai ras kalbą su visomis mūsų komandos žaidėjomis ir komandiniu darbu pasieks bei pasieks klubo išsikeltus tikslus. G. Meiliūnui talkins Rokas Kondratavičius“, – kalbėjo klubo direktorius Petras Aleksonis.

Baigęs krepšininko karjerą G. Meiliūnas dirbo Arvydo Sabonio krepšinio centre, ėjo vyriausiojo trenerio pareigas„Žalgirio“ dublerių komandoje, o pastaruosius penkerius metus praleido Rusijoje, kur darbavosi su šios šalies krepšininkais.

„Esu patenkintas, kad vėl dirbsiu Lietuvoje. Su klubo vadovais mus sieja išties šiltas ryšys, todėl tikiuosi, kad dėl pergalių LMKL čempionate kovosime kaip vienas kumštis. Apie tikslus kalbėti dar anksti, tačiau visiems aišku, kad sieksime pakilti iš dugno. Jeigu lydės sėkmė, galime sugrįžti į stipriausiųjų ketvertą“, – būsimo sezono gaires brėžė strategas.

Prie komandoje likusių Godos Vašurenkaitės, Gailės Kudžmaitytės, Helmos Vyšniauskaitės, Gintarės Paulauskaitės, Šarūnės Melinauskaitės, Lauros Želnytės, Godos Ziutelytės prisijungė būrys naujų krepšininkių. Tai Dovilė Saurazaitė, Agnė Žiegytė, Dalia Wydra bei jaunosios KM „Aisčiai“ žaidėjos – Klaudija Serkevičiūtė, Deimantė Žukaitė, Karolina Visockaitė. Komandos peržiūroje dalyvauja ir daugiau Kauno krepšinio mokyklos auklėtinių.

Derybos vedamos taip pat dar su keliomis patyrusiomis krepšininkėmis.

2016-2017 m. LMKL sezone dalyvaus septynios ekipos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją