Prieš porą savaičių Italijos žiniasklaida trimitavo, kad virš M. Kalniečio galvos pakibo pilki debesys, o prieš kelias dienas 30-mečiui gynėjui jau buvo velkami Stambulo „Galatasaray“ ekipos marškinėliai.

195 cm ūgio kaunietis į Milaną persikėlė praėjusio sezono viduryje, kuomet paliko Kauno „Žalgirį“. Sutartis, pagal kurią jis uždirba po 650 tūkst. eurų per sezoną, baigsis jau šią vasarą.

Ir panašu, kad madų sostinėje M. Kalnietis pabus dar kiek ilgiau – pranešama, kad abi pusės artėja link susitarimo.

Po fantastiško žaidimo Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse Mantą ėmė kamuoti traumos, o ir sezono startas Italijos komandoje buvo gana vangokas. Bet pamažu įžaidėjas įsibėgėja.

Eurolygoje jis per 17 minučių pelno po 5,5 taško ir atlieka po 3,1 rezultatyvaus perdavimo, o Italijos čempionate vidutiniškai žaidžia 16 minučių ir per šį laiką renka 5,1 taško ir 3,5 rezultatyvaus perdavimo.

Nors paties lietuvio statistika abejose lygose gana panaši, tačiau „Emporio Armani“ žaidimas skiriasi kaip diena ir naktis. Eurolygoje italų ekipa pralaimėjo paskutines penkerias rungtynes ir su 4 pergalėmis bei 8 nesėkmėmis nukrito į paskutinę vietą. Tuo metu Italijoje per 12 turų Milano klubas suklupo vos sykį ir be konkurencijos žengia pirmas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)