Rungtynių pirmoji dalis jau nuo pat pirmųjų akimirkų žadėjo gražią bei įtemptą kovą aikštelėje. Nors pirmąją ketvirtį 17:15 laimėjo svečiai iš Latvijos, antrajame Panevėžio ekipa vedina legionierių Gorano Vrbanco ir Ivano Nelyubovo sugebėjo perimti rungtynių vadžias į savo rankas ir išsiveržti į priekį – 30:29.

Po didžiosios pertraukos vaizdas aikštelėje nepasikeitė – komandos žaidė taškas į tašką, o bandymai susikrauti didesnį pranašumą buvo nesėkmingi.

Prieš prasidedant ketvirtajam kėliniui rezultatas buvo lygus – 51:51. Sužaidus keletą minučių, „Lietkabelis“ po ilgesnės pertraukėlės išsiveržė į priekį – 55:54. Tiesa, tuomet šeimininkų puolimo mašina sustojo ir per likusias septynias minutes Algirdo Brazio auklėtiniai įmetė keturis taškus.

Varžovai, pasinaudoję panevėžiečių taškų badu, sugebėjo išplėšti sunkią pergalę rezultatu 59:64.

Rezultatyviausiai „Lietkabelio“ komandoje rungtyniavo kroatas Goranas Vrbancas, surinkęs 19 taškų, rusas Ivanas Neliubovas įmėtė 17 (10 atk. kam.), Jokūbas Gintvainis - 8.

Ventspils“ komandoje išsiskyrė Harvey Grantas, įmetęs 14 taškų, po 12 – pelnė Davis Lejasmeiersas ir Ronalds Zakis, 10 – Janis Timma.

Kitas rungtynes panevėžiečiai žais vasario pirmą dieną Garliavoje su vietos „LSU-Atletu“. Tai bus Lietuvos krepšinio lygos (LKL) susitikimas.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją