– Ką jums pačiam reiškia „Statybos“ vardas?

– Atsakomybę, nes šis vardas Lietuvos krepšiniui – istorinis. Komanda grįžo į NKL su naujais veidais, todėl turime dar darbo. Be abejo, norisi, kad rezultatas būtų geras. Todėl atsakomybė įpareigoja.

– Kokie šio sezono tikslai?

– Konkrečių tikslų nesame išsikėlę. Mano, kaip trenerio, pirmas tikslas – sukurti vieningą, kovingą komandą. Juk prisimename, kad anuometė „Statyba“ visada išsiskyrė kovingumu. Nuo to ir pradėjome. Manau, kad pagal savo biudžetą subūrėme neblogą kolektyvą.

– Dar tik sezono pradžia, o „Statyba“ jau išsiveržė į NKL čempionato lyderių gretas. Kokios sėkmės priežastys?

– Nesitikėjau, kad taip sėkmingai startuosime, bet nemaniau, kad būsime autsaideriai. Mūsų komanda – geras patirties ir jaunystės lydinys. Patyrę žaidėjai kol kas puikiai susikalba su jaunais ir talentingais vaikinais. Toks derinys, kaip matome, pasitvirtino, - dienraščiui „Kauno diena“ sakė treneris G. Regina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją