Portalo žiniomis, abi pusės jau sutarė dėl ilgalaikės sutarties, beliko tik sutvarkyti visus formalumus.

Į Lietuvos rinktinės dvyliktuką Rio olimpinėms žaidynėms nepatekęs A. Milaknis ieškosi naujos darbovietės, o susidomėjimas juo Europoje – nemažas. Tarp besidominčiu lietuviu klubų yra ir Maskvos srities „Chimki“.

Primename, kad į Kazanę A. Milaknis persikėlė po to, kai 2015 metais buvo vienas „Žalgirio“ lyderių ir padėkojo komandai iškovoti Lietuvos krepšinio federacijos taurę bei apginti LKL čempionų titulą. Pats A. Milaknis buvo pripažintas naudingiausiu finalo serijos žaidėju.

Prieš praėjusį sezoną „Uniks“ su A. Milakniu pasirašė sutartį pagal formulę 1+1. Po sezono klubas turėjo galimybę pasilikti žaidėją dar vieneriems metams, arba nutraukti sutartį. Rusų klubo vadovybė pasirinko antrąjį variantą.

Informuojama, kad didžiausią norą atsisakyti lietuvio parodė komandą treniruojantis Jevgenijus Pašutinas. Trenerio nuomone, lietuvis turi puikų potencialą puolime, tačiau gynyboje rungtyniauja pernelyg prastai tokio lygio komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)