"Sveikinimai "Climamio" ekipai - linkiu jai visko geriausio patenkant į finalo ketvertą, nes jie to nusipelno žaisdami gerą krepšinį, - sakė kauniečių treneris. - Mes neturėjome šansų laimėti čia, nors ir bandėme. Kiekvienos Eurolygos rungtynės yra svarbios, todėl pabandysime nudžiuginti savo žiūrovus pergale, kad nebaigtume turnyro šešiais pralaimėjimais".

"Sunku žaisti rungtynes, kurios nieko nelemia turnyro lentelėje. Bet dar sunkiau buvo žaisti be įžaidėjo Roberto Packo, kuris liko namuose, - kalbėjo "Žalgirio" kapitonas Mindaugas Timinskas. - Jų bendradarbiavimas su Tanoka Beardu galėjo būti esminis, tačiau mums nepavyko žaisti taip, kaip pirmajame kėlinyje. Vėliau bandėme atsigriebti keliais spurtais, bet kiekvieną sykį varžovai pataikydavo svarbius metimus ir rasdavo skylių, todėl negalėjome laimėti".

"Climamio" treneris Jasminas Repesa sakė, kad svarbiausios jo komandos rungtynės bus Atėnuose, kur ir paaiškės, kas pateks į kitą etapą.

"Padarėme tai, ką ir turėjome padaryti laimėdami rungtynes, - teigė jis. - Dabar skrisime į Atėnus nulemti pirmųjų dviejų vietų lentelėje, nes mūsų likimas yra mūsų rankose. Esame vieninteliai, turintys keturias pergales šioje grupėje, todėl vyksime į Atėnus laimėti ir tai įrodyti".

"Esu patenkintas Larry Birdo (rungtynes stebėjęs legendinis buvęs NBA krepšininkas) komentarais, tačiau aš dar ieškau geresnio žaidimo gynyboje, - teigė daugiausia prie pergalės prisidėjęs Bolonijos ekipos puolėjas Erazemas Lorbekas. - Buvau agresyvus puolime, o komandos draugai man daug padėjo, atlikdami perdavimus. Dabar Atėnuose laukia pagrindinės rungtynės, nors tai bus sunku, o atmosfera bus sudėtinga".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją