Nors šiauliečiui pavyti rinkimupose pirmaujančius Vilniaus “Lietuvos ryto” ir Kauno “Žalgirio” trenerius bus sunku, tačiau per vos keturias dienas jis jau įsiveržė į populiariausių trenerių ketvertuką.

A. Sireika šiuo metu yra surinkęs 771 balsą ir rikiuojasi ketvirtoje pozicijoje, į priekį užleisdamas LKL debiutantės “Kaunas Triobet” ekipos trenerį Rimvydą Samulėną (808).

Aktyviausiai savo numylėtinį turėtų palaikyti šiauliečiai, kurie bus “LKL Žvaigždžių dienos” šeimininkai ir turi unikalią galimybę šiame renginyje išvysti savo kraštietį.

Šiuo metu trenerių rinkimuose pirmauja “Žalgirio” ir “Lietuvos ryto” komandų strategai.

Lyderiu lieka LKL čempionų treneris Gintaras Krapikas. Jam krepšinio mylėtojai jau skyrė 3517 balsų. Nuo žalgiriečio nedaug atsilieka “Lietuvos ryto” strategas Rimas Kurtinaitis su 3372 balsais. Jei balsavimas baigtųsi šiandien, G. Krapikas vadovautų “Erelių”, o R. Kurtinaitis – “Vilkų” komandai.

Šiemet Žvaigždžių dienoje dalvaus LKL krepšininkai, suskirstyti į „Erelių“ (gimę 1985 metais ir vėliau, t.y., iki 23 metų) bei „Vilkų“ komandas (1984 metais ir anksčiau gimusius žaidėjus, t.y., 24 metų ir vyresni).

Absoliučiu LKL žvaigždžių dienos balsavimo lyderiu lieka jaunasis Kauno “Aisčių” komandos vidurio puolėjas Donatas Motiejūnas. Krepšininkas, pretenduojantis į “Erelių” starto penketą, jau surinko 4903 balsus.

D. Motiejūnas dar labiau padidino atotrūkį nuo kito pretendento į “Erelių” rinktinę – žalgiriečio Jono Mačiulio (4487 balsai0. Trečioje vietoje praėjusių metų “Žvaigždžių dienos" balsavimo nugalėtojas, kitas “Žalgirio” komandos atstovas Mantas Kalnietis (4091).

“Vilkų” rinktinėje pirmauja “Lietuvos ryto” ekipos žaidėjas Mindaugas Lukauskis (3539). “Žalgirio” puolėjai Paulius Jankūnas turi 3516 balsų, o Lorenas Woodsas - 3235.

Balsavimas tęsis iki 2009 metų sausio 20 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją