A. Sabonis yra „Žalgirio“ komandos prezidentas.

Buvęs krepšininkas Maskvoje sutiko atsakyti į kelis rusų dienraščio „Sovetskij Sport" žurnalisto klausimus.

„Smagu vėl būti Maskvoje, - sakė A. Sabonis. - Pasivaikščioti po miestą, susitikti su gausybe draugų, prisiminti senus laikus... Na, ir, žinoma, su įdomumu pažiūrėsiu krepšinį, CSKA ir „Žalgirio“ mačą".

– Šių komandų tarpusavio priešprieša Jums kelia daug prisiminimų?

- Taip, bet tai buvo seniai. Dabar laikas tarpusavyje kovoti naujai žaidėjų kartai naujame turnyre - VKL. Manau, kad idėja surengti tokias varžybas yra labai teisinga. Jose krepšinio aistruoliai galės pamatyti skirtingų valstybių komandų susitikimus, tarp jų ir senų varžovų „Žalgirio“ bei" CSKA klubų dvikovą“, - A. Sabonio žodžius cituoja leidinys „Sovetskij Sport“.

Prieš CSKA ir „Žalgirio“ ketvirtadienio dvikovą įvyksiančiose simbolinėse VKL čempionato pradžios iškilmėse dalyvaus A. Sabonis ir jo buvęs varžovas bei dabartinis draugas Vladimiras Tkačenka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją