Šiemet Europos metų vadybininko apdovanojimą pelnęs interneto svetainės Getjar.com įkūrėjas Ilja Laursas, kartu su grupės „KeyMono“ vokaliste Daiva Starinskaite bei fondo steigėju L. Kleiza, pasidalino mintimis apie savo kelią tikslo link.

„Savo veikloje neapsiribojame vien paramos teikimu socialinėms įstaigoms“, — teigė L. Kleiza. — Šiuo projektu norime paskatinti jaunus žmonės galvoti drąsiai ir kūrybingai, o savo tikslų siekti kantriai ir nepasiduodant. „Aš užaugau ten, kuri esi Tu“ taria būtent mūsų aplinkoje augę veidai. Jie, nepaisydami mažos šalies kompleksų, tapo atpažįstamais ir gerbiamais už jos ribų“.

Vaizdo klipą galima pažiūrėti čia.

Fondo steigėjas džiaugiasi galėdamas tiesiogiai prisidėti prie šio projekto įgyvendinimo.

„Esu dėkingas bendraminčiams, kurių laimėjimai verslo ir meno srityse yra įkvepiantis pavyzdys kiekvienam iš mūsų. Tikiu, kad Lietuvoje auga ne vienas talentingas vaikas, jaunimo skatinimui ir ateityje tikimės pasitelkti sėkmingą bendradarbiavimą fondo projektuose“, sakė L. Kleiza.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją